Mijn Geboortezorgplan

Geboortezorgplan

Geboortezorgplan

Stap 1 van 6

 • DD dot MM dot JJJJ
 • Over dit geboortezorgplan

  Dit geboortezorgplan beschrijft uw wensen rondom de zwangerschap en bevalling. Het is een manier om helder te krijgen wat u belangrijk vindt. Het plan is bedoeld voor uzelf, uw partner en uw zorgverlener. Degene die uw zwangerschap en bevalling begeleidt probeert zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen.

  Sommige vrouwen hebben nog geen beeld bij hoe hun zwangerschap en bevalling kunnen gaan verlopen. Anderen hebben, vaak op basis van een eerdere ervaring, specifieke wensen. Bijvoorbeeld wensen voor de sfeer, de omstandigheden en de manier waarop ze willen bevallen.
  In dit geboortezorgplan komen verschillende onderwerpen van zwangerschap, bevalling en kraambed aan bod.

  Onder dit geboortezorgplan vindt u een link naar het overzicht wanneer u controles heeft en wat er tijdens de controles gebeurt. Het kan zijn dat niet elke afspraak precies verloopt zoals aangegeven, dit hangt af van hoe uw zwangerschap verloopt.

  Het is fijn als u het geboortezorgplan steeds (digitaal) meeneemt als u op controle komt. U kunt hier namelijk al uw vragen in schrijven die u tijdens de afspraak wilt stellen. Heeft u met uw verloskundige of gynaecoloog specifieke afspraken gemaakt? Noteer deze dan ook in het geboortezorgplan. Zo kunnen we samen het overzicht houden.

  Alle verloskundigen, gynaecologen, verpleegkundigen en kraamverzorgenden in Twente wensen u een hele fijne zwangerschap toe!